HOME  ⋅  CONTACT  ⋅  CKB Pulhof

Zorgbeleid

We zijn trots op ons groot zorgteam en ons sterk zorgbeleid. Onder leiding van de zorgcoördinator bieden een vijftal zorgleerkrachten ondersteuning waar nodig. We werken op maat van de kleuter en zoeken samen met ouders naar de meest geschikte leertrajecten voor onze kleuters. We nodigen ouders uit als expert van hun kind en luisteren naar zorgen, talenten, groeimogelijkheden, … We geven tips en adviezen, doen aanpassingen waar mogelijk en gaan samen (kleuter, ouder en school) op weg om het beste uit elk kind te halen. Er is een hechte samenwerking met het CLB en het ondersteuningsnetwerk waardoor we onze expertise telkens weer vergroten.

Onderstaand beeld verduidelijkt onze visie. Als je meer te weten wil komen over onze zorgwerking verwijzen we graag naar onze schoolapp. Klik op de tegel schoolinformatie, ouders, zorgbeleid.

Als school willen wij ondersteuning bieden waar nodig en barrières weghalen waar het kan,  zodat leerprocessen op gang kunnen komen of blijven evolueren: dat is ons doel!